Zpět na všechny články

Chcete být součástí příštího turnaje WTA?

14. srpna 2020

Přestože turnaj WTA Prague Open 2020 spěje do finále, již v jeho průběhu začaly přípravy na další velkou tenisovou akci, která do České republiky míří. Od 29. srpna se v tenisovém areálu TK Sparta Praha uskuteční velký WTA turnaj, který je náhradou za zrušenou kvalifikaci US Open.

Chcete se zapojit do jeho organizace turnaje? Pak si přečtěte následující výzvu, a pokud splňujete předepsané podmínky, vyplňte ideálně do středy 19. srpna tabulku, na kterou je přiložen odkaz. Následně budete kontaktováni Leonou Láskovou, která činnost týmu sběračů a antiCovid teamu koordinuje.

„Těším se na nové spolupracovníky a kolegy, díky kterým budeme organizovat další velkou tenisovou akci v České republice. Každý je důležitý, to je nejen krédo tenisového klubu Sparta Praha, ale i našich turnajů. Každý spoluorganizátor je důležitý, každý má v tepoucím organismu turnaje svou roli, bez které by jeho organizace nebyl možná. Budu rád, když se stanete součástí našeho tenisové DNA,“ zve další spolupracovníky ředitel turnaje David Trunda.

Hledáme 18+ sběrače a další brigádníky pro úpravu kurtu v „Covid“ režimu, kteří by měli zájem pomoci při pořádání mezinárodního WTA turnaje žen Prague Open 2020 US OPEN Qualification Replacement v termínu od 29. 8. do 6. 9. 2020. 

Přihláška je závazná. Nepřihlašujte se prosím, pokud si nejste jisti volným termínem, odhlašování na poslední chvíli velmi komplikuje organizaci akce.

Sběrači a ostatní brigádníci musí splňovat následující podmínky:

- věk od ročníku narození 2002 a starší (musí být narozeni do 28.8.2002)
sběrači by měli znát pravidla tenisu (především umět tenisové počítání)
- povinná účast všech brigádníků na zácviku v pátek před začátkem

Ostatní informace:

Sběrači dostanou jednotné oblečení Alea a odměnu 1 000 Kč čistého za den. Ostatní brigádníci trička a odměnu 1 000 Kč čistého za den. Po celou dobu turnaje bude zajištěna strava (svačina – oběd – svačina).

LINK NA REGISTRACI ZDE 

Foto: TK SPARTA PRAHA/Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

Autor: eSports