Zpět na všechny články

Za oponou: Oslavenkyně Sandersová a veselé triko Halepové

12. srpna 2020

Ve středu 12. srpna nastoupil v areálu TK Sparta Praha očekávaný hvězdný debl Barbora Strýcová, Simona Halepová. Po velké bitvě padl hned v prvním kole, a Barbora Strýcová se tak s turnajem definitivně rozloučila. Co však na kurtu rozhodně nešlo přehlédnout, bylo veselé barevné triko s kresleným tenistou, které si oblékla rumunská hráčka. Zaujalo vás také? Pak vězte, že se jedná o kus z letošní letní kolekce Nike, která byla připravena pro turnaje na antuce, tedy hlavně pro Roland Garros. Celá kolekce je totiž inspirována Paříží a oblečení se vyznačuje kontrastními barevnými pruhy. Konkrétně toto tričko znázorňuje tenistu při voleji na síti, oranžová barva pak má symbolizovat antuku přímo z Roland Garros.

Vzhledem k tomu, že slavný pařížský grandslam byl v důsledku pandemie přeložen až na přelom září a října, je turnaj Prague Open 2020 jednou z prvních možností, kde mohou tenistky novou garderobu vynést. V atraktivních modro-červených pruhovaných šatech už si na kurtech TK Sparta Praha zahrála i Genie Bouchardová. A v zajímavě designovaných kouscích jste mohli dříve vidět hrát i Petru Kvitovou, která je navíc jednou z hlavních tváří celé kampaně.

Mezi hráčkami máme i jednu oslavenkyni. Australské tenistce Storm Sandersové je od včera 26 let. Ředitel turnaje David Trunda překvapené hráčce předal k narozeninám za celý organizační tým lahev vynikajícího Prosecca značky Senior Bortolomiol z tradiční italské oblasti Valdobbiadene. „Bylo to velmi milé, vůbec jsem to nečekala a opravdu moc mě gratulace i dárek potěšily,“ pochvalovala si sympatická Australanka.

V online zpovědnici se dnes usadila Kristýna Plíšková, která zatím turnajem skvěle proplouvá. Z cesty odklidila i turnajovou dvojku a světovou hráčku č. 14 Petru Martičovou z Chorvatska a je jistou čtvrtfinalistkou Prague Open 2020. Tam ji čeká Rumunka Ana Bogdanová. Jak si na ni věří? I to byla jedna z otázek, kterou Kristýně fanoušci poslali. Podívejte se na záznam chatu na Instagramu turnaje a dozvíte se také, na jaký seriál se Kristýna momentálně dívá, jakou zemi by ještě ráda navštívila a zda má nějaký tenisový vzor. Mimochodem je zajímavé vidět, že se fanouškům zalíbilo téma „oblíbený emoji“. Každá zpovídaná tenistka tak musela svého oblíbeného smajlíka předvádět do kamery. To by možná stálo za nějaký krátký sestřih, co říkáte?

Foto: TK SPARTA PRAHA/Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

Autor: eSports